RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 13 » «Пен: Подорож у Небувалію» принесе збитків в 150 мільйонів
23:29
«Пен: Подорож у Небувалію» принесе збитків в 150 мільйонів
Катастрофа в американському прокаті фільму "Пен: Подорож в Нетландію" принесе студії Warner Bros. величезні збитки. За підрахунками видання The Hollywood Reporter, що посилається на думку експертів, вони можуть досягти 130 -150 млн., доларів.

Відзначимо, що фільм стартував погано не тільки в Північній Америці, де в прем'єрні вихідні він зміг заробити всього 15 мільйонів доларів, але й за її межами. На 54 ринках він зібрав на момент написання даної замітки лише 25 мільйонів доларів.

Виробничий бюджет картини склав 150 млн., доларів, ще близько 125 мільйонів доларів було витрачено на рекламну кампанію. Таким чином, загальна вартість проекту оцінюється в 275 млн., доларів. Таким чином, ще одна спроба студії Warner Bros. створити багатосерійну франшизу, орієнтовану на широке коло глядачів, у тому числі і дітей, виявилася невдалою. Єдина її надія на зменшення суми, яку належить списати як збиток, - це прокат в Китаї, де картина стартує 22 жовтня 2015.



Нагадаємо, що це вже не перший провал фільмів студії Warner Bros. в 2015 році. Раніше понад 100 мільйонів доларів збитку принесла картина "Піднесення Юпітер", також невдалим був прокат фільму "Агенти А.Н.К.Л.".
Переглядів: 490 | Додав: Elnino | Теги: провал, Пен: Подорож у Небувалію, новини, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |