RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 10 » Патрік Демпсі зіграє в «Щоденниках Бріджит Джонс 3»
23:29
Патрік Демпсі зіграє в «Щоденниках Бріджит Джонс 3»
Патрік Демпсі зіграє одну з головних ролей у картині "Дитина Бріджит Джонс", яка стане черговим продовженням мелодрами "Щоденник Бріджит Джонс" знятої за мотивами твору англійської письменниці Хелен Філдінг. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Фільм стане спільним проектом студій Working Title Films, Universal Pictures, Miramax і StudioCanal. Режисерське крісло знову займе Шерон Магуайр, що зняла першу частину трилогії. Колін Ферт, Рене Зеллвегер погодилися взяти участь у картині, але Х'ю Грант навідріз відмовився, не пояснивши причини такого рішення.



Нагадаємо, що в жовтні 2013 року випущена третя книга Філдінг під назвою "Бріджит Джонс: Без розуму від цього хлопця". У творі читач зустрічається з 50-річною і вже овдовілою головною героїнею, яка знайомиться з чоловіком набагато молодшим за неї. Найімовірніше ця історія і ляже в основу продовження.

Нагадаємо, що фільм "Щоденник Бріджит Джонс" вийшов в 2001 році і заробив в світовому прокаті майже 300 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 26 мільйонів доларів. Сиквел, названий "Бріджит Джонс: Межі розумного", був представлений глядачам в 2004 році. Він заробив більше 261 мільйона доларів при бюджеті в 40 мільйонів.
Переглядів: 479 | Додав: Elnino | Теги: Патрік Демпсі, Щоденник Бріджит Джонс 3, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |