RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 9 » Paramount виставила Ітана Ханта проти Аквамена
12:36
Paramount виставила Ітана Ханта проти Аквамена
Кіностудія Paramount Studios анонсувала дату прем'єри фільму "Місія нездійсненна 6". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, картина буде представлена ​​глядачам 27 липня 2018 року. Постановником шостої частини бойовика стане Крістофер МакКуоррі. Очікується, що головну роль знову зіграє Том Круз. Повний акторський склад на момент написання даної замітки не уточнювався.

Раніше Круз пообіцяв запаморочливі трюки в шостій частині франшизи. За його власним зізнанням, до виконання деяких з них він готувався протягом двох років.



Варто відзначити, що на цю ж дату заявлений фільм студії Warner Bros. "Аквамен", розрахований приблизно на ту ж саму аудиторію. Нагадаємо також, що п'ята серія "Місії нездійсненної" була цілком успішна в прокаті. При виробничому бюджеті в 150 мільйонів доларів проект заробив у світовому прокаті близько 700 мільйонів доларів. За межами Північної Америки найкраще картина була прийнята в Китаї, де її заробітки склали понад 130 мільйонів доларів.

Примітно, що на якомусь етапі керівництво студії Paramount роздумувало про заміну Тома Круза на іншого актора в ролі головної зірки франшизи, але в підсумку було прийнято рішення відмовитися від цієї ідеї.
Переглядів: 809 | Додав: Elnino | Теги: Аквамена, Місія нездійсненна 6, новини, Дата, Ітан Хант, paramount | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |