RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 23 » Paramount відмовилася від позову до творців фанатського «Зоряного шляху»
13:20
Paramount відмовилася від позову до творців фанатського «Зоряного шляху»
Кіностудія Paramount Pictures відмовилася від своїх планів судитися з творцями аматорського фільму, події якого відбуваються у всесвіті "Зоряного шляху". Як повідомляє видання Deadline, про це повідомив на прес-конференції, присвяченій виходу картини "Стартрек 3: Нескінченність", продюсер проекту Джей Джей Абрамс. "Це був не найкращий спосіб спілкування з фанбазо.", - визнав він.

Нагадаємо, що в грудні 2015 року Paramount і CBS Studios подали спільний позов проти незалежної студії Axanar Productions і її глави Алека Петерса, який оголосив про намір зняти фільм під назвою "Star Trek: Axanar". Автори проект оголосили збір коштів методом краудфандінга на платформі Kickstarter, і анонсували участь в картині акторів Річарда Хетча і Кейт Вернон, знайомих глядачам за серіалом "Зоряний крейсер Галактика". В цілому було зібрано "народних грошей" близько одного мільйона доларів, зйомки планувалося розпочати вже в січні 2016 року.



Творці фільму особливо підкреслювали його некомерційний характер, а також повагу до чужої інтелектуальної власності, проте ці аргументи здалися представникам Paramount непереконливими. Подача судових позовів викликала різко негативну реакцію у спільноти шанувальників "Зоряного шляху". Мабуть, керівництво Paramount порахувало, що репутаційний збиток від судового процесу буде надмірним, особливо в ювілейний для всієї франшизи рік, і в підсумку відмовилося від судового переслідування.
Переглядів: 615 | Додав: Elnino | Теги: Star Trek: Axanar, новини, позов, Зоряний шлях, paramount | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |