RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 18 » Paramount Pictures перенесла прем'єру «Зоряного шляху 3»
12:58
Paramount Pictures перенесла прем'єру «Зоряного шляху 3»
Кіностудія Paramount Pictures змінила прокатний графік фантастичного фільму "Зоряний шлях 3". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, замість 8 липня 2016, як планувалося раніше, глядачі зможуть подивитися картину з 22 липня того ж року.

Причина цієї перестановки не уточнюється. Примітно, що в первинному прокатному вікні у фільму не було прямих конкурентів, тепер же йому доведеться боротися за увагу і гаманці глядачів з серйозними суперниками - мультфільмом "Льодовиковий період 5: Зіткнення неминуче" і фільмом "Лицарі круглого столу: Король Артур". Ще через тиждень у світовий прокат буде випущений поки що безіменний кінопроект, присвячений Джейсону Борну.
У картині, яку знімав режисер Джастін Лін, ключові ролі виконали Зої Солдана, Софія Бутелла, Кріс Пайн, Ідріс Ельба, Закарі Куінто, Саймон Пегг, Карл Урбан, Антон Єльчин, Джозеф Гатт, Джон Чо та інші актори.



Нагадаємо, що в 2016 році буде відзначатися 50-річчя популярної франшизи "Зоряний шлях". Перший сезон, який став надалі культовим серіалу демонструвався з 1966 по 1969 рік.
Нагадаємо також, що задовго до прем'єри третьої серії кіностудія Paramount оголосила про готовність зняти четверту. Дата її прем'єри поки не уточнювалася.
Переглядів: 468 | Додав: Elnino | Теги: новини, Paramount Pictures, Дата, Зоряний шлях 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7390
Міні чат
200
Copyright © 2015 |