RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 1 » Paramount оштрафована через «Трансформерів 4»
13:21
Paramount оштрафована через «Трансформерів 4»
Кіностудія Paramount Pictures і її китайські партнери, які брали участь у створенні фантастичного фільму "Трансформери 4: Епоха винищення" оштрафовані на два мільйони юанів (близько 300 тисяч доларів) за порушення умов контракту з туристичною компанією Wulong Karst Tourism. Як повідомляє видання South China Morning Post, таке рішення прийняв китайський суд.

За умовами угоди сторін, логотип компанії, яка інвестувала в створення "Трансформерів 4" близько 750 тисяч доларів, повинен був з'явитися в картині, однак цього не сталося. Відповідачі визнали сам факт відсутності логотипу, проте заявили суду, що порахували свої зобов'язання виконаними, так як режисер "Трансформерів 4" Майкл Бей зняв рекламний ролик для цієї туристичної фірми, а також залишив частину декорацій в національному парку, яким керує Wulong Karst Tourism, для залучення туристів. Суд не взяв до уваги ці доводи, і прийняв рішення на користь позивачів, але скоротив затребувану позивачами компенсацію майже в сто разів.



Нагадаємо, що четверта серія "Трансформерів" користувалася великим успіхом в Китаї. Її збори в національному прокаті перевищили 300 мільйонів доларів, а в цілому фільм заробив більше 1,1 мільярда доларів.
Переглядів: 776 | Додав: Elnino | Теги: Трансформери 4, китай, кіно, штраф, новини, paramount | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |