RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 3 » Paramount анонсувала шосту частину «Місії нездійсненної»
15:08
Paramount анонсувала шосту частину «Місії нездійсненної»
Кіностудія Paramount Pictures в особі її віце-президента Роба Мура підтвердила свій намір зняти шосту частину фільму "Місія нездійсненна". Про це повідомляє видання Variety.

"Ми дуже раді ще раз попрацювати з Томом над цим проектом. У нас немає сумнівів, що Ітан Хант заслуговує наступний фільм", - сказав він. Це перший публічний коментар з цього приводу з вуст офіційного представника Paramount.

Нагадаємо, що раніше сам Том Круз, який брав участь у передачі популярного американського ведучого Джона Стюарта заявив, що вже почав підготовку до зйомок шостої частини "Місії". За словами виконавця головної ролі, зйомки, найімовірніше, почнуться влітку 2016 року.

Впевненість керівництва Paramount Pictures цілком з'ясовна. Фільм "Місія нездійсненна 5: Нація ізгоїв" успішно стартував в домашньому і міжнародному прокатах, істотно "перевиконавши" прем'єрний план по зборах. Після першого уїк-енду в активі картини були вже більше ста мільйонів доларів.



Постановником фільму, в якому також знімалися Саймон Пегг, Ребекка Фергюсон, Джеремі Реннер, Алек Болдуін, Америка Оіиво, Вінг Реймс, Шон Харріс, Саймон МакБерні, Герміона Корфілд та інші актори, був Крістофер МакКуоррі.
Переглядів: 593 | Додав: Elnino | Теги: Місія нездійсненна 6, новини, paramount | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |