RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 8 » «Панда Кунг-Фу 3» залишилася в лідерах прокату
15:26
«Панда Кунг-Фу 3» залишилася в лідерах прокату
За минулий вікенд (5-7 лютого) лідера північноамериканського бокс-офісу минулого тижня, триквела «Кунг-Фу Панди», так ніхто і не зміг змістити з першої позиції. Примітно, що ні одному новачкові прокату не вдалося показати який-небудь вражаючий результат, а ось старожили фінансового рейтингу продовжують залучати глядачів до кінотеатрів.

Отже, на першому місці залишається анімаційна стрічка «Кунг-фу Панда 3». Незважаючи на значну втрату глядацької аудиторії (49%), картина Алессандро Карлоні і Дженіфер Ю зібрала $ 21 млн, що дозволило їй залишити за собою пальму першості. Зараз черговий мультфільм про милого По і його друзів має в скарбничці $ 69,1 млн, а на світовому ринку результат триквела ще більш значущий - $ 198,1 млн, з огляду на збори в домашніх кінотеатрах.



Серйозно поступилася лідеру нова комедія Ітана і Джоела Коенів «Аве Цезар!». Картині вдалося заробити всього $ 11,4 млн - найгірший результат дебютного тижня серед усіх проектів дуету, що відкривалися більш ніж в 1500 кінотеатрах.

При цьому критики прихильно поставилися до фільму Коенів, зазначивши, що режисерам прекрасно вдалося передати настрій і гламурність Золотого століття Голлівуду. Тоді будь-який поважаючий себе ділок кінобізнесу курив сигару, знамениті актриси з'являлися в химерних сценічних номерах, а журналісти жовтої преси ховалися за кожним ліхтарним стовпом. Крім того, Коени зібрали на знімальному майданчику зоряний склад, запросивши Джорджа Клуні, Скарлетт Йоханссон, Джоша Броліна, Ченнінга Татума, Рейфа Файнса і багатьох інших акторів.



Наступні дві позиції фінансового рейтингу зайняли старожили прокату - «Легенда Г'ю Гласса» Алехандро Гонсалеса Іньярріту і «Зоряні війни: Пробудження сили» Джей Джея Абрамса.

Історія Г'ю Гласса, яка вже сьомий тиждень долає серця кіноманів, додала до своїх значних зборів ще $ 7,1 млн і тепер може похвалитися сумою в $ 149,7 млн ​​в домашньому прокаті. Робота Іньярріту на минулих вихідних була відзначена премією Гільдії режисерів Америки, що також могло вплинути на глядацький інтерес на користь його підвищення.



Блокбастер Абрамса, в свою чергу, змусив шанувальників далекої-далекої галактики витратити додаткові $ 6,9 млн. Але на подібні цифри перестаєш звертати увагу, коли розумієш, що «Пробудження сили» перетнуло заповітну оцінку в $ 2 млрд і тепер входить до трійки найкасовіших фільмів всіх часів.



І замикає п'ятірку лідерів дебютант північноамериканського прокату - драма «Вибір», заснована на однойменному романі Ніколаса Спаркса. Проект Росса Каца зумів заробити всього $ 6,1 млн - це найскромніша сума зборів першого тижня серед усіх екранізацій Спаркса. Як бачимо, глядачі цілком позитивно оцінили картину з Терезою Палмер і Бенджаміном Уокером в головних ролях, але ось рецензенти поставилися до неї не так прихильно. На їхню думку, «Вибір» - чергова історія про нескінченну, всеперемагаючу любов, єдиним достоїнством якої є головна пара. На ділі мелодрама виявилася занадто передбачуваною і дуже схожою на всі попередні роботи за романами Спаркса.

Переглядів: 764 | Додав: Elnino | Теги: Легенда Г'ю Гласса, Аве Цезар!, Вибір, новини, Епізод 7, касові збори, Панда Кунг-Фу 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |