RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 1 » «Панда Кунг-Фу 3» захопила лідерство в прокаті
12:35
«Панда Кунг-Фу 3» захопила лідерство в прокаті
Після декількох тижнів беззастережного домінування сьомої частини космічної саги та емоційної історії виживання Х'ю Гласса в дикій природі американський бокс-офіс потребував нової крові. І на минулих вихідних (29-31 січня) увагою публіки нарешті цілком заволодів анімаційний фільм «Кунг-фу Панда 3».

У свій дебютний вікенд стрічка, знята Алессандро Карлоні і Дженіфер Ю, заробила $ 41 млн, поставивши таким чином рекорд січневих зборів серед мультфільмів. Студія Dreamworks напевно залишилася задоволена результатом триквела, але він поки в прокаті показує себе гірше, ніж перші дві частини.

Критикам і глядачам третій фільм франшизи припав до душі. На їхню думку, картина вийшла емоційною, в деякій мірі драматичною і при цьому не позбавленою гумору, який характерний для всієї кіносеріі. Дует режисерів постарався зробити візуальну складову ще краще, ніж у перших двох частинах, а тому один вид поселення панд захоплює дух. «Кунг-фу Панда 3» стала б гідним завершенням трилогії, але, враховуючи любов Голлівуду до сиквелів, варто очікувати появи чергового мультика про милого воїна По.

До початку березня, поки не вийде «Зоотрополіс », у «Кунг-фу Панди 3» не буде гідних конкурентів в сегменті анімаційних стрічок, а тому у нового творіння Dreamworks є цілий місяць на те, щоб розважати сімейну аудиторію і продовжувати заробляти.



На другій позиції розмістився лідер минулого тижня - вестерн «Легенда Г'ю Гласса» Алехандро Гонсалеса Іньярріту. Додаткові $ 12, 4 млн., вирушили в скарбничку картини, і зараз її загальні збори становлять $ 138,2 млн. Днями акторська гра Леонардо ДіКапріо була відзначена Премією Гільдії кіноакторів, та й «Оскар» на носі. І поки шанувальники Лео завмерли в очікуванні, «Легенда Г'ю Гласса» продовжує дивувати глядачів не тільки в рідних кінотеатрах, але і по всьому світу - $ 274,8 млн., з урахуванням домашніх зборів.



Ще один старожил топ-5, блокбастер «Зоряні війни: Пробудження сили», на цьому тижні посів третю сходинку. Цікаво, що і фільм Джей Джея Абрамса, і «Легенда Г'ю Гласса», на позаминулому тижні натерпілися від сніжної бурі «Джонас», і в минулі вихідні втратили всього по 23% глядацької аудиторії. Сьомий епізод заробив в цей уїкенд $ 10, 8 млн., його загальні домашні збори становлять $ 895,4 млн., а на світовій арені результат проекту близький до позначки $ 2 млрд.



На четвертій сходинці опинився ще один новачок тижня - драма «Проти шторму». Однак, на відміну від «Кунг-фу Панди 3», творіння Крейга Гіллеспі розчарувало своїх творців - при бюджеті в районі $ 70 млн картина в перші вихідні зуміла зібрати лише $ 10,3 млн. У США останнім часом спостерігається тенденція до того, що стрічки , засновані на реальних подіях, не привертають належної уваги глядачів («Прогулянка», «Еверест»). На цей раз в центрі оповідання виявилися команди двох нафтових барж, які в 1952 році потрапили в неймовірний масштабів шторм в районі півострова Кейп-Код. Рецензенти відзначають, що не тільки події розгортаються в 50-і роки, але й сам фільм виглядає так, ніби знятий тоді ж - аж надто сентиментальним і передбачуваним він вийшов. І навіть акторський склад на чолі з Крісом Пайном і Кейсі Аффлеком не особливо допомагає дітищу Гіллеспі втриматися на плаву.



А замикає п'ятірку лідерів комедія «Місія в Майамі» - за минулий уїкенд дует Айс Кьюба і Кевіна Харта заробив ще $ 8,3 млн. Таким чином, загальна каса фільму Тіма Сторі зараз становить $ 70,8 млн. Сиквелу поки далеко до результату першої частини, та й критики залишилися від стрічки не в захваті, але з усіх наявних у розкладі кінотеатрів комедій «Місія в Майамі» виглядає поки самою легкотравною.


 
Переглядів: 852 | Додав: Elnino | Теги: Шалений патруль 2, Проти шторму, новини, касові збори, Панда Кунг-Фу 3Я | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |