RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 22 » Памела Андерсон зіграє у фільмі «Рятувальники Малібу»
19:04
Памела Андерсон зіграє у фільмі «Рятувальники Малібу»
В акторському складі повнометражного фільму "Рятувальники Малібу" відбулося значне у всіх сенсах цього слова поповнення. Як повідомив на своїй офіційній сторінці в Instagram Дуейн Джонсон, до нього приєдналася учасниця оригінального серіалу Памела Андерсон.

"Вона представила світу Кейсі Джин Паркер, яка стала однією з найпопулярніших героїнь свого покоління і одного з найпопулярніших телешоу всіх часів. Із задоволенням вітаю (прекрасну як завжди) Памелу Андерсон в складі" Рятувальників Малібу ". Ми не змогли б зняти фільм без твоєї участі. Ласкаво просимо додому. Твоя участь - це натхнення для нас ", - говорить коментар під фотографією, на якій зображений сам Джонсон і Андерсон.



Відзначимо, що актриса стала другим учасником оригінального телешоу, що приєдналася до повнометражної версії. Раніше стало відомо, про те, що свою згоду дав Девід Хасселхофф. В картині також зніматимуться Александра Даддаріо, Зак Ефрон, Дуейн Джонсон, Пріянка Чопра, Хеннібал Бересс, Келлі Рорбах, Ільфенеш Хадера і інші.

Фільм "Рятувальники Малібу" буде представлений кіноглядачам в середині травня 2017 року. Цілком ймовірно, що в разі його успіху буде знято продовження.
Переглядів: 927 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Памела Андерсон, зірки, Рятувальники Малібу, новини, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |