RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Листопад » 9 » П'ятий сезон вестерна "Пекло на колесах" стане заключним
15:45
П'ятий сезон вестерна "Пекло на колесах" стане заключним
Канал AMC замовив виробництво п'ятого сезону вестерна "Пекло на колесах", який стане заключним. Про це з посиланням на AMC повідомляє видання The Hollywood Reporter.

П'ятий сезон драми, що складається з чотирнадцяти епізодів, буде поділений на дві частини по сім серій, перша з яких вийде в ефір наступного літа, а друга - рівно через рік, в 2016 році. AMC вже використав подібну практику з фінальними сезонами двох своїх серіалів - "Божевільні" та "Пуститися берега".

"П'ятим сезоном" Пекла на колесах "ми підведемо нашу трансконтинентальну подорож до завершення і представимо його на суд нашої величезної і відданої глядацької аудиторії, яка приймала участь в пригодах Каллена Бохеннона його команди протягом багатьох років", - заявив президент AMC Чарлі Колльер. - Ми зробимо все можливе для того, щоб попрощатися з "Пеклом на колесах" належним чином. Наша вдячність письменникам, акторському складу і всій команді за те, чого вони змогли досягти за ці роки, не має кордонів ".

"Пекло на колесах", що виходить по суботах, збирає біля екранів в день перегляду і за наступні три дні в середньому по 3,4 мільйона телеглядачів, з яких 965 000 осіб належать ключовій аудиторії від 18 до 49 років, а 1,3 мільйона - телеглядачам від 25 до 54 років. Восьмого листопада 2014 поновлюється демонстрація четвертого сезону, який був розділений на дві нерівні половини. Четвертий сезон завершиться 22 листопада.



В серіалі, розробкою і виробництвом якого займаються компанії Endemol USA, Entertainment One і Nomadic Pictures, знімаються Енсон Маунт, Коммон, Колм Міні, Філ Берк, Робін Макліві, Дон Норвуд, Крістофер Хейєрдал, Джейк Вебер, Дженніфер Феррін, Чела Хорсдел, Каша Кропінскі , Тейден Маркс та інші актори. Виконавчим продюсером і шоураннер серіалу є Джон Верф.
Переглядів: 482 | Додав: Elnino | Теги: Пекло на колесах, 5 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |