RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 24 » «П'ятдесять відтінків сірого» продовжують очолювати бокс-офіс США
01:10
«П'ятдесять відтінків сірого» продовжують очолювати бокс-офіс США
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 20 по 22 лютого.

За результатами минулого тижня, лідерство в домашньому прокаті втримала еротична мелодрама Сем Тейлор-Джонсон «П'ятдесять відтінків сірого». Багато хто чекав, що картина сильно просяде на другому уікенді, але втрата цілих 72% аудиторії здивувала навіть найсміливіших експертів. Втім, це не завадило стрічці заробити ще $ 23,2 млн.

Якщо ж говорити про швидкість просідання, «Відтінки» обігнали не лише проекти «Винні зірки» і «День Святого Валентина», а й усі «Сутінки». 



Цікаво, що трійка лідерів з минулого тижня не змінилася. Все так само другу позицію займає шпигунський комедійний трилер Меттью Вона «Kingsman: Секретна служба». За вихідні картина втратила близько 52% глядачів, зібравши при цьому $ 17,5 млн. Це трохи більше, ніж свого часу показали такі екранізації коміксів, як «Примарний гонщик», «Шибайголова» і «Костянтин: Повелитель пітьми». Поки що «Секретна служба» принесла своїм творцям $ 67 млн, але в майбутньому може порадувати їх і круглою сотнею.



На третьому місці розташувалася сімейна анімаційна комедія «Губка Боб: Життя на суші» від режисера Пола Тіббіта. За вікенд мультфільм заробив ще $ 15,5 млн, втративши при цьому близько 50% глядачів. Екранні кривляння харизматичного героя юні глядачі поки оцінили в $ 125 млн. За оцінками фахівців, проект має заробити в домашніх кінотеатрах не менше $ 155 млн.



Перший новачок цього прокатного тижня зміг дістатися тільки до четвертої позиції. Спортивна драма «МакФарланд» від режисера Нікі Каро дебютувала з результатом $ 11,3 млн. Це трохи більше, ніж на своєму старті показували картини «Рука на мільйон» ($ 10,5 млн) і «День драфту» ($ 9,8 млн). Однак ті ж «Три дні на вбивство» ($ 12,2 млн) залишилися поза досяжністю. За даними CinemaScore, «МакФарланд» отримав непогані відгуки глядачів, а значить цілком може претендувати на підсумкові $ 30 млн до кінця свого прокату в США.



Замикає топ нова комедія «Простушка» від режисера Ері Сандел. За свої дебютні вихідні стрічка заробила $ 11 млн, що можна порівняти з результатами фільмів «Круті дівчата» і «Відмінниця легкої поведінки». За великим рахунком, проект CBS Films вийшов досить вдалим. Глядачі тепло зустріли картину, і судячи з позитивним відгуків, «Простушка» цілком може розраховувати на касу в $ 30 млн. Відзначимо, що виробничий бюджет комедії склав лише $ 8,5 млн.

 
Переглядів: 840 | Додав: Elnino | Теги: МакФарланд, бокс-офіс, новини, П'ятдесять відтінків сірого, Простушка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |