RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 9 » «Останній корабель» продовжено на п'ятий сезон
19:37
«Останній корабель» продовжено на п'ятий сезон
"Останній корабель" продовжує своє плавання по каналу TNT. Драма, яка на момент написання замітки завершуєсвій третій сезон і продовжена місяць тому на четвертий, отримала замовлення на виробництво п'ятого сезону. Четвертий і п'ятий сезони будуть складатися з десяти епізодів кожен. Зйомки обох сезонів пройдуть один за одним, чим значно зменшать витрати на виробництво. Про це повідомляє видання Deadline.

"Останній корабель" є типовим зразком колишньої політики каналу, спрямованої на збільшення частки розважальних "попкорнових шоу". Серіал свого часу став справжнім хітом на TNT. Кожен епізод третього сезону на різних платформах привертає увагу в середньому 7,1 мільйона глядачів і займає місце в десятці найпопулярніших літніх драм на основному кабельному телебаченні у глядачів від 18 до 49 років. Фінал третього сезону вийде 11 вересня 2016 року.



"" Останній корабель "протягом трьох сезонів робив захоплюючу подорож з глядачами на борту, - сказала в своїй заяві виконавчий віце-президент TNT programming Сара Обрі. - Ми із задоволенням будемо спостерігати за тим, як актори і творча команда будуть нарощувати обороти в драмі , екшені і саспенсі в наступних двох сезонах ".

​Заснований на романі Вільяма Брінклі, серіал описує події, що відбулися після глобальної катастрофи, що знищила практично все населення Землі. Уцілілі члени екіпажу есмінця ВМС США виживають в новій реальності.
Переглядів: 730 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Останній корабель, TNT, 5 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |