RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 1 » «Останній корабель» продовжено на четвертий сезон
20:02
«Останній корабель» продовжено на четвертий сезон
Канал TNT продовжив постапокаліптичну драму "Останній корабель" на четвертий сезон і замовив виробництво пілота серіалу "Monsters of God", що описує події після закінчення Громадянської війни в США. Оголошення, зроблені в рамках зустрічі Асоціації телевізійних критиків, цитує видання The Hollywood Reporter.

"Останній корабель", головну роль в якому виконує Ерік Дейн, заснований на романі Вільяма Брінклі і розповідає історію про членів екіпажу есмінця ВМС США єдиного, хто врятувався після глобальної катастрофи. Четвертий сезон, що складається з 13-ти епізодів, дебютує наступного літа.



Рід Лурі ( "Пекло на колесах") написав сценарій до пілота драми "Monsters of God", який сам же і зніме. Студія Бреда Пітта Plan B займеться виробництвом, а обов'язки виконавчих продюсерів розділять між собою Лурі, Деде Гарднер, Джеремі Клейнер і Сара Есберг.

В "Monsters of God" полковник "Жахливий" Білл Ланкастер проповідує жорстокість і насильство по відношенню до представників племені команчів в Техасі після подій Громадянської війни. Незважаючи на мирне співіснування між команчами і місцевими городянами, Ланкастер має намір винищити всіх членів племені, сіючи хаос в місті. Тим часом його дружина, Синтія Ланкастер, не дозволить нікому заважати її планам щодо поширення феміністичних настроїв серед жінок племені, навіть якщо їй доведеться кинути виклик армії Сполучених Штатів. За допомогою сили або з доброї волі зміни в Техасі неминучі, а разом з ними людська натура розкриється у всій красі.
Переглядів: 806 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Останній корабель, 4 сезон, TNT, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |