RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Листопад » 25 » Оскар Айзек стане Апокаліпсисом
15:53
Оскар Айзек стане Апокаліпсисом
Студія 20th Century Fox нарешті знайшла головного лиходія для фантастичного Супергеройського бойовика Брайана Сінгера «Люди Ікс: Апокаліпсис». Фанати франшизи вже давно розкусили, що, як і в «Ері Альтрона» від Marvel, приписка «Апокаліпсис» у Сінгера також відноситься до головного антагоніста картини - одному з наймогутніших мутантів оригінального всесвіту коміксів.

Як повідомив портал Empire, Апокаліпсиса в майбутньому фільмі зіграє Оскар Айзек, відомий за картинами «Заборонений прийом», «Сукупність брехні», «Драйв», «Робін Гуд» і «Еволюція Борна». Цікаво, що раніше на цю роль запрошували Тома Харді, але керівництво студії зупинило свій вибір саме на Айзику. Втім, навряд чи тут варто сильно дивуватися, адже після блискуче виконаної титульної ролі в музичній драмі братів Коенів «Всередині Л'юіна Девіса» Оскара запримітив сам Джей Джей Абрамс і запросив його зніматися в сьомому епізоді «Зоряних воєн». Тепер в портфоліо Айзека будуть сусідами відразу дві найбільших кінофраншизи.

Блокбастер Сінгера розповість про події 1980-х років, коли Апокаліпсис, один з найдревніших і могутніх мутантів, почне свій екстремальний євгенічний експеримент. Назвавши себе Богом, він затіє чистку в рядах Людей Ікс, щоб відсіяти слабких, залишивши лише найсильніших мутантів.



Перегородити дорогу Апокаліпсису і його чотирьом Вершникам вийдуть старі знайомі - професор Чарльз Ксав'єр (Джеймс МакЕвой), Магнето (Майкл Фассбендер), Містик (Дженніфер Лоуренс) і Росомаха (Х'ю Джекман). За чутками, до них приєднаються Ртуть (Еван Пітерс) і Звір (Ніколас Холт). Крім того, режисер Брайан Сінгер шукає нових виконавців на роль молодих Джини Грей і Циклопа. Не виключено, що старі знайомі повернуться на великий екран в нових образах.

Нагадаємо, що українська прем'єра фільму запланована на 19 травня 2016 року.
Переглядів: 503 | Додав: Elnino | Теги: Оскар Айзек, Дюди ікс Апокаліпсис | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |