RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 7 » Оригінальний «День незалежності» випустять в прокат
19:33
Оригінальний «День незалежності» випустять в прокат
У американських шанувальників знаменитого фантастичного фільму "День незалежності" з'явиться унікальна можливість знову побачити його на великому екрані. Компанія Fandango анонсувала на своєму офіційному сайті акцію Double Feature Event, яка відбудеться 23 червня 2016 року.

В її рамках буде показаний "День незалежності", а також його продовження - "День незалежності 2: Відродження". Перший фільм буде демонструватися в форматі 2D, тоді як другий вже в стереоскопічному форматі. У широкий прокат сиквел вийде 24 червня 2016 року.



Нагадаємо, що "День незалежності", що вийшов в 1996 році, став одним з найкасовіших кінопроектів свого часу. При виробничому бюджеті всього в 75 мільйонів доларів він заробив в світовому прокаті більше 800 мільйонів доларів і дав старт великій голлівудській кар'єрі німецького режисера Роланда Еммеріха.

У другій серії ключові ролі виконали Джої Кінг, Майка Монро, Ліам Хемсворт, Брент Спайнер, Шарлотта Генсбур, Вільям Фіхтнер, Джефф Голдблюм, Білл Пуллман, Вівіка А. Фокс, Анджела Бейбі і інші актори.

Фільм потрапив у десятку найбільш очікуваних глядачами кінопроектів 2016 року, і, як очікують експерти, стане одним з головних літніх блокбастерів.
Переглядів: 689 | Додав: Elnino | Теги: кіно, новини, День незалежності, Оригінал, прокат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |