RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 27 » Оголошено попередні дані про збори «Джейсона Борна»
19:35
Оголошено попередні дані про збори «Джейсона Борна»
Стали відомі попередні дані про стартові збори фільму "Джейсон Борн", яким планується перезавантажити популярну колись франшизу. Як стверджує видання The Wrap з посиланням на свої джерела, бойовик може заробити в перші вихідні в Північній Америці 60 мільйонів доларів.

Сама студія вважає більш реалістичним інший сценарій - близько 40 мільйонів доларів в прем'єрний уїк-енд. Якщо прогнозам експертів судилося збутися, то "Джейсон Борн" продемонструє другий старт в історії цієї популярної франшизи. Краще стартував лише фільм "Ультиматум Борна", який заробив у 2007 році 69 мільйонів доларів, і в підсумку фінішував з результатом 227 мільйонів доларів домашніх зборів і 215 мільйонів доларів - міжнародних.



Виробничий бюджет "Джейсона Борна" оцінюється в 120 мільйонів доларів - не надто значна за нинішніми мірками сума, тому у проекту, швидше за все, не буде проблем з окупністю в світовому прокаті.

Нагадаємо, що ключові ролі у фільмі зіграли Алісія Вікандер, Джулія Стайлз, Метт Деймон, Томмі Лі Джонс, Різ Ахмед, Венсан Кассель, Нив Гачев, Білл Кемп, Стефані МакІнтайр, Ато Ессонда і інші актори. Постановник Пол Грінграсс. Фільм вийде в прокат 29 липня 2016 року.
Переглядів: 728 | Додав: Elnino | Теги: Джейсон Борн, Прогноз, 2016, США, новини, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |