RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 13 » Оголошено назву кросовера «Людей в чорному» і «Мачо і ботана»
21:02
Оголошено назву кросовера «Людей в чорному» і «Мачо і ботана»
Кіностудія Sony Pictures не відмовилася від своїх планів зняти кросовер на основі двох своїх популярних проектів - "Люди в чорному" і "Мачо і ботан". Як повідомляє видання ComicBook, про це свідчить офіційна назва і логотип картини, представлені в рамках виставки CinemaCon в Лас-Вегасі.

Природно, про сюжет фільму з робочою назвою "Люди в чорному 23" ( "MIB 23") поки нічого невідомо. Очікується, що виконавці головних ролей в комедії "Мачо і ботан" Чаннінг Татум і Джона Хілл зіграють і в кросовері. Чи з'явиться в кадрі хтось із учасників проекту "Люди в чорному", не повідомляється. Найімовірніше, ні Вілл Сміт, ні Томмі Лі Джонс, які зіграли головні ролі в трилогії "Люди в чорному", не братимуть участь.



Постановником "Людей в чорному 23" значиться Джеймс Бобін, на рахунку якого такі фільми, як "Маппети" і його продовження, а також "Аліса в Задзеркаллі". Очікується, що зйомки стартують вже влітку 2016 року. Можливий прокатний графік проекту на момент написання даної замітки не уточнювався.

Нагадаємо, що в перше про існування таких планів стало відомо після злому північнокорейськими хакерами серверів студії Sony Pictures в кінці 2014 року. Однак з тих пір ніяких відомостей про проект не було.
Переглядів: 640 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Люди в чорному 23, MIB 23, Sony Pictures, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |