RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 27 » Оголошено хронометраж фільму «Загін самогубців»
23:51
Оголошено хронометраж фільму «Загін самогубців»
Хронометраж фільму "Загін самогубців" складе 130 хвилин. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Collider. Ця інформація поки не підтверджена офіційно, але, якщо вона відповідає дійсності, то ця екранізація коміксів DC стане нетривалою.

Для порівняння, хронометраж прокатних версій фільмів "Людина зі сталі" і "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" становив близько 150 хвилин. Відзначимо, що кіностудія Warner Bros. покладає на "Загін самогубців" великі надії, так як після фіаско "Бетмена проти Супермена" саме на ця картина може залучити аудиторію далеку від друкованих першоджерел.



Нагадаємо, що сюжет фільму базується на серії коміксів, які розповідають про те, як уряд був змушений залучити для виконання небезпечних завдань команду суперлиходіїв. Ключові ролі в "Загоні самогубців" виконали Марго Роббі, Кара Делевінь, Бен Аффлек, Скотт Іствуд, Вілл Сміт, Джаред Лето, Алісса Веніс, Джоел Кіннаман, Джей Кортні, Айк Барінхолц і інші актори. Постановник Девід Ейер.

Фільм отримав в Північній Америці прокатний рейтинг PG-13, що передбачає, що він буде доступний для амих юних кіноглядачів. У прокат він вийде 5 серпня 2016 року.
Переглядів: 1068 | Додав: Elnino | Теги: DC, кіно, Загін самогубців, хронометраж фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |