RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 22 » Оголошено хронометраж фільму «Бетмен проти Супермена»
21:55
Оголошено хронометраж фільму «Бетмен проти Супермена»
Уточнено хронометраж фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості". Як повідомляється на офіційній сторінці найбільшої північноамериканської мережі кінотеатрів AMC, тривалість картини становитиме дві години тридцять одну хвилину.

Таким чином, "Бетмен проти Супермена" виявиться тривалішим, ніж "Людина зі сталі", випущений в 2013 році. Нагадаємо, що за сюжетом Брюс Уейн, пригнічений руйнуваннями, які сталися під час сутички Супермена і генерала Зода, вирішує зупинити всесильного інопланетянина. Однак в процесі протистояння герої усвідомлюють, що населенню Землі загрожує велика небезпека і, тільки об'єднавши зусилля, вони зможуть відбити напад.



У фільмі знімалися Джена Мелоун, Генрі Кавілл, Галь Гадот, Джеффрі Дін Морган, Джейсон Момоа, Емі Адамс, Дайан Лейн, Бен Аффлек, Майкл Шеннон, Езра Міллер та інші актори. Постановник Зак Снайдер.

Раніше повідомлялося, що кіностудія Warner Bros. продемонструвала стрічку фокус-групі, і її реакція виявилася зовсім не тією, на яку розраховували творці.

Висловлювалися припущення, що після цього студія зробить акцент не на цей проект, а на "Загін самогубців", який обіцяє більш привабливі перспективи.
Переглядів: 748 | Додав: Elnino | Теги: кіно, бетмен проти супермена, Warner Bros., новини, хронометраж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |