RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 13 » Оголошено дати прем'єр трьох серій «Трансформерів»
00:46
Оголошено дати прем'єр трьох серій «Трансформерів»
Кіностудія Paramount Pictures оголосила дату прем'єри фільмів "Трансформери 5", "Трансформери 6" і "Трансформери 7". В офіційному прес-релізі повідомляється, що проекти будуть представлені глядачам 23 червня 2017 року, 8 червня 2018 року та 28 червня 2019 року, відповідно.

Про останні дві серії поки нічого невідомо, що ж стосується п'ятої частини, то вона буде заснована на сценарії, який підготують Арт Маркам, Кен Нолан і Метт Холлоуей. Постановником знову призначений Майкл Бей.



Нагадаємо, що в 2015 році керівництво Paramount Pictures розпорядилося створити свого роду "мозковий центр", який буде відповідати за подальший розвиток кіновсесвіту Трансформерів. Також стверджувалося, що в доступному для огляду майбутньому планується зняти спін-оффи, а також, можливо, приквел, дія якого відбуватиметься на планеті Кібертрон. В цілому доля популярної франшизи розпланована на десятиліття вперед.

Глава "мозкового центру", сценарист Аківа Голдсман, заявляв в одному з інтерв'ю, що в центрі сюжету як і раніше будуть взаємини інопланетних роботів і людей, а отже, як мінімум в п'ятій серії варто очікувати повернення героя Марка Уолберга, представленого в четвертій частині.
Переглядів: 715 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Трансформери 5, Трансформери 7, новини, Дата, Трансформери 6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |