RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 23 » Оголошена дата прем'єри «Світу Юрського періоду 2»
23:12
Оголошена дата прем'єри «Світу Юрського періоду 2»
Кіностудія Universal Pictures анонсувала дату прем'єри фільму "Світ Юрського періоду 2". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, картина буде представлена ​​глядачам 22 червня 2018.
Виконавці головних ролей в першій серії Кріс Претт і Брайс Даллас Ховард будуть зніматися і в сиквлі. Колін Треворроу підготує сценарій спільно з Дереком Конноллі. Поки невідомо, чи повернеться Треворроу в режисерське крісло. Продюсерську команду очолять Френк Маршалл і Стівен Спілберг.

У вказану студією дату у фільму "Світ Юрського періоду 2" поки немає прямих конкурентів, однак 29 червня 2018 на екрани вийдуть мультфільм "Як приручити дракона 3" і "Термінатор 3". Цілком імовірно, що їх творцям доведеться переглянути прокатні графіки своїх проектів.



Нагадаємо, що фільм "Світ Юрського періоду" був представлений глядачам на початку червня 2015 року та встановив цілу серію абсолютних рекордів. Зокрема, він продемонстрував найсильніший старт в історії кінематографа, заробивши в прем'єрні вихідні понад 200 мільйонів доларів. Його світові касові збори перевищили 1,5 мільярда доларів, що дозволило йому зайняти третє місце в рейтингу найкасовіших кінопроектів в історії кіно.
Переглядів: 533 | Додав: Elnino | Теги: дата виходу, новини, Світ Юрського періоду 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |