RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 26 » Оголошена дата прем'єри спецвипуску «Шерлока»
10:30
Оголошена дата прем'єри спецвипуску «Шерлока»
Спеціальний епізод серіалу "Шерлок", дія в якому розгортається у вікторіанську епоху, отримав назву і дату прем'єри. Як повідомляє видання Deadline з посиланням на канали Masterpiece і PBS, прем'єра 90 хвилиного епізоду під назвою "Sherlock: The Abominable Bride" ("Шерлок: Огидна наречена") відбудеться 1 січня 2016 року. Вперше спеціальний епізод дебютує одночасно у Великобританії і США.

У спеціальному епізоді Шерлок Холмс (Бенедикт Камбербетч) і його нерозлучний друг доктор Ватсон (Мартін Фріман) виявляються у Лондоні 1890-х років. Мері Морстан (Аманда Аббінгтон), інспектор Лестрейд (Руперт Грейвз) і місіс Хадсон (Уна Стаббс) також з'являться у спецвипуску за адресою Бейкер-стріт, 221б.



Спеціальний епізод буде демонструватися в ряді кінотеатрів по всьому світу, хоча на момент написання замітки точних деталей поки немає. Раніше були підтверджені плани по театральний прокат епізоду в Китаї. Третій сезон "Шерлока" користувався великою популярністю у китайських глядачів, і його подивилося 98 млн., чоловік.

Як стверджує PBS, зйомки четвертого сезону популярного шоу почнуться навесні наступного року, а дата прем'єри буде оголошена пізніше. Творці Стівен Моффат і Марк Гатісс "працюють над сценарієм прямо зараз".
Переглядів: 567 | Додав: Elnino | Теги: спецвипуск, Шерлок, 4 сезон, дата виходу, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |