RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 22 » Оголошена дата прем'єри сиквелу «Всесвітньої Війни Z»
12:02
Оголошена дата прем'єри сиквелу «Всесвітньої Війни Z»
Кіностудія Paramount Pictures оголосила дату прем'єри сиквелу фантастичного фільму "Всесвітня Війна Z ". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, картина буде представлена ​​глядачам 9 червня 2017.

Бред Пітт знову зіграє головну роль, а також виступить в якості продюсера проекту. Постановником призначений творець драми "Неможливе" Хуан Антоніо Байона. Сценарій продовження підготує Стівен Найт.



Відзначимо, що в цей же день студія 20th Century Fox має намір випустити фільм "Фантастична четвірка 2". Обидва проекти орієнтовані приблизно на одну і ту ж аудиторію, тому, ймовірно, в перспективі прокатний графік якогось з них буде змінений.

Сиквел "Всесвітньої Війни Z", у якого поки немає затвердженого офіційної назви, буде також заснований на творі Макса Брукса,який розповідає про наслідки пандемії, що перетворила більшість людей у ​​м'ясоїдних зомбі.

Нагадаємо, що, незважаючи на всі проблеми під час зйомок і невтішну критику після прем'єри, перша частина стала несподіваним хітом літнього сезону 2013 року. Домашні збори фільму збори досягли 202 мільйонів доларів, а світові перевищили 540 мільйонів доларів. Виробничий бюджет проекту склав 190 мільйонів доларів.
Переглядів: 489 | Додав: Elnino | Теги: Всесвітньої Війни Z 2, дата виходу, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |