RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 19 » Оголошена дата прем'єри сиквела «Того, що біжить по лезу бритви»
01:02
Оголошена дата прем'єри сиквела «Того, що біжить по лезу бритви»
Компанії Alcon Entertainment, Warner Bros. Pictures і Sony Pictures погодили дату прем'єри сиквела знаменитої фантастичної картини "Той, що біжить по лезу бритви". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, фільм буде представлений глядачам 12 січня 2018 року.

Очікується, що зйомки стартують в липні 2016 року. За камерою опиниться 13-кратний номінант на премію Американської Кіноакадемії Роджер Дікінс. Постановником призначений Дені Вільньов, який зняв раніше такі фільми, як "Пожежі" і "Полонянки". Творець оригінального фільму Рідлі Скотт буде виконувати продюсерські обов'язки.



На момент написання даної замітки сюжет фільму з робочою назвою "Той, що біжить по лезу бритви 2" не уточнювався, було відомо лише, що дія відбувається через кілька десятиліть після подій першої серії. Очікується, що роль Декарда знову зіграє Харрісон Форд, який неодноразово заявляв про готовність повернутися до цього образу, якщо сценарій буде його задовільняти.

Нагадаємо, що "Той, що біжить по лезу бритви", знятий за мотивами твору Філіпа Діка, був випущений в 1982 році. Касові збори проекту виявилися дуже скромними навіть на ті часи - 32 мільйони доларів, однак згодом він удостоївся статусу культового. Фільм істотно відрізнявся від літературного першоджерела.
Переглядів: 718 | Додав: Elnino | Теги: кіно, той, новини, Дата, що біжить по лезу бритви 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |