RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 10 » Оголошена дата прем'єри сиквела «Короля Лева»
10:17
Оголошена дата прем'єри сиквела «Короля Лева»
Компанія Disney оголосила дату прем'єри сиквела повнометражного мультфільму "Король Лев", "Страж Лев: Повернення рику". Телевізійний анімаційний мультфільм дебютує на каналі Disney Channel 22 листопада 2015. Що стосується супутнього серіалу "Страж-лев", то його прем'єра відбудеться в 2017 році. Про це повідомляє видання The Wrap.

Дія в мультфільмі відбувається в африканській савані, а головним героєм є Кайон, друга дитинча Сімби і Нали, якому судилося стати ватажком Левиної гвардії, команди, що складається з кращих представників Земель прайду.
Укомплектовуючи команду, Кайон ігнорує традиції, згідно з якими в Гвардію повинні входити леви. Замість цього він вибирає в варти кількох своїх друзів, які на його думку, володіють потрібними якостями: безстрашного борсука Бангу; самовпевненого гепарда Фулі; дружнього і веселого гіпопотама Бешта; і чаплю-інтелектуала Оно.



Багато хто з улюблених персонажів "Короля Лева" з'являться в новому мультфільмі. Джеймс Ерл Джонс і Ерні Сабелла знову озвучать своїх персонажів - Тімона і Пумбу відповідно.
В акторському складі "Страж Лев: Повернення рику" числяться актори: Роб Лоу (Сімба), Гебріел Юніон (Нала), Макс Чарльз (Кайон), Джошуа Раш (Банга), Аттікус Шаффер (Оно), Даймонд Уайт (Фулі) і Дусан Браун (Бешт).

І фільм, і серіал розроблені Фордом Райлі ("Тімон і Пумба"), який також є виконавчим продюсером проектів. Режисером виступає Хауї Паркінс.
Переглядів: 609 | Додав: Elnino | Теги: мультфільм, Страж Лев: Повернення рику, дата виходу, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |