RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 9 » Оголошена дата прем'єри нового фільму Крістофера Нолана
11:41
Оголошена дата прем'єри нового фільму Крістофера Нолана
Кіностудія Warner Bros. анонсувала дату прем'єри нового фільму режисера Крістофера Нолана. Як повідомляє видання Variety, безіменна поки картина буде представлена глядачам 21 липня 2017.

Сюжет майбутнього фільму, його жанр і можливий акторський склад не уточнюються. Це буде перший режисерський проект Нолана після виходу фантастичного фільму "Інтерстеллар" в 2014 році. Єдиним конкурентом на момент написання даної замітки, дата прем'єри якого була офіційно підтверджена, вважається комедія "Ідеальний голос 3".

Очікується також, що 21 липня 2017 року в прокат буде випущена екранізація популярної графічної новели "Valerian", якою буде займатися студія EuropaCorp, а також новий анімаційний фільм студії Blue Sky, назва якого поки не оголошувалося. Останній проект в прокаті представить компанія FOX. Також за тиждень до виходу фільму Нолана в прокаті стартує фантастична стрічка "Планета мавп: Війна".



Нагадаємо, що фільм "Інтерстеллар", що є вільною фантазією на основі теорії Кіпа Торна про так звані "кротячи нори" в просторі, заробив в світовому прокаті 675 млн., доларів. Картина отримала найнижчий рейтинг серед всіх режисерських проектів Нолана і була удостоєна премії "Оскар" за спецефекти.
Переглядів: 468 | Додав: Elnino | Теги: Warner Bros., Крістофер Нолан, дати, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3599
Міні чат
200
Copyright © 2015 |