RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 25 » Оголошена дата прем'єри нових «Трьох іксів»
13:54
Оголошена дата прем'єри нових «Трьох іксів»
Кіностудія Paramount Pictures затвердила дату прем'єри шпигунського бойовика "Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, картина буде представлена ​​глядачам 20 січня 2017 року.

За сюжетом, головний герой повертається з добровільного вигнання, щоб разом зі своєю командою перешкодити лиходієві Кіангу заволодіти зброєю страхітливої сили під назвою Ящик Пандори. Ксандеру і його людям доведеться зіткнутися зі змовою, коріння якого йдуть у вищі ешелони влади.



У картині, крім Дізеля, будуть зніматися Ніна Добрев, Семюел Л. Джексон, Айс Кьюб, Рубі Роуз, Тоні Коллетт, Дипика Падукон, Тоні Джа, Ел Сапьенза і інші актори. Постановкою фільму завідує Ді Джей Карузо, який зняв такі популярні стрічки, як "Забираючи життя", "Параноя", "На гачку" та інші.

На момент написання даної замітки робота над картиною вже почалася. Як стверджував раніше в одному з інтерв'ю сам Він Дізель, частина зйомок пройде в Азії, імовірно на Філіппінах.

Нагадаємо, що перша серія "Трьох іксів" була випущена в 2002 році і була дуже успішна в світовому прокаті. Однак у випущеному через три роки продовженні - "Три ікси 2: Новий рівень" Він Дізель не брав участі.
Переглядів: 653 | Додав: Elnino | Теги: Ніна Добрев, кіно, Три ікси: Повернення Ксандера Кейдж, новини, Дата, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |