RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 16 » Оголошена дата прем'єри «Індіани Джонса 5»
01:03
Оголошена дата прем'єри «Індіани Джонса 5»
Компанія The Walt Disney Studios анонсувала дату прем'єри фільму з робочою назвою "Індіана Джонс 5". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, картина буде представлена ​​глядачам 19 липня 2019 року. Роль знаменитого археолога і шукача древніх артефактів знову зіграє Харрісон Форд. Постановником стане творець усіх чотирьох попередніх частин Стівен Спілберг.

Продюсерами фільму призначені Кетлін Кеннеді і Френк Маршалл. "Індіана Джонс один з найбільших героїв в історії кінематографа, і ми щасливі повернути його на екрани в 2019 році. Така комбінація режисера, актора і продюсерів, а також самого способу є рідкістю в наші дні, ми з нетерпінням чекаємо можливості поринути в ці пригоди разом з Харрісоном і Стівеном ", - йдеться в заяві глави студії Алана Хорна.



Примітно, що рівно за тиждень до прем'єри "Індіани Джонса 5" повинна стартувати в прокаті екранізація коміксів "Нелюди". Найімовірніше, тепер її прокатний графік буде змінений, так як обидва проекти створюються підрозділами Walt Disney.

Нагадаємо, що четвертий фільм із цієї серії був випущений в 2008 році і заробив в світовому прокаті більше 700 мільйонів доларів.
Переглядів: 606 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Індіана Джонс 5, Харрісон Форд, новини, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |