RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 24 » Оголошена дата прем'єри фільму "Форсаж 8"
13:36
Оголошена дата прем'єри фільму "Форсаж 8"
На фестивалі CinemaCon виконавець головної ролі і продюсер фільмів серії "Форсаж" Він Дізель анонсував дату прем'єри восьмої серії. За його словами, глядачі побачать картину "Форсаж 8" 14 квітня 2017.

Дізель не уточнив акторський склад продовження і не став ділитися деталями сюжету майбутньої картини. Нагадаємо, що раніше керівництво студії Universal стверджувало, що загибель Пола Уокера не означатиме припинення виробництва фільмів серії "Форсаж".



На момент написання даної замітки прокат фільму "Форсаж 7" успішно продовжувався. Картина встановила безліч рекордів, як у домашньому, так і міжнародному прокаті, заробивши в цілому більше одного мільярда доларів. Лише один проект з бібліотеки студії Universal раніше зміг заробити таку суму - "Парк Юрського періоду". Однак сталося це тільки після випуску в прокат стереоскопічної версії фільму.
За межами Північної Америки найгучніший успіх супроводжував картину в Китаї, де її заробітки перевищили 250 мільйонів доларів. Очікувалося, що до кінця прокату в Китаї може бути встановлений абсолютний рекорд, який раніше належав фільму "Трансформери 4: Епоха винищення".

 
Переглядів: 524 | Додав: Elnino | Теги: новини, Дата, Він Дізель, Форсаж 8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |