RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 31 » Оголошена дата прем'єри фільму «Бойовий ангел»
08:48
Оголошена дата прем'єри фільму «Бойовий ангел»
Кіностудія 20th Century Fox оновила свої прокатні графіки, одночасно анонсувавши дати прем'єр деяких перспективних кінопроектів. Зокрема, було оголошено, що вельми очікуваний фантастичний фільм "Бойовий ангел" буде представлений глядачам 20 липня 2018 року.

Таким чином, він складе серйозну конкуренцію в прокаті екранізації коміксів DC під назвою "Аквамен", яка виходить на екрани через сім днів. Інших суперників у "Бойового ангела" поки немає.



Нагадаємо, що проект, який буде заснований на популярній манзі, розповідає про утопічне майбутнє, в якому світ розділений на Верхній і Нижній рівні. На першому живе еліта, на другому, який фактично являє собою величезне звалище, найменш заможні верстви суспільства. Одного разу доктор Ідо виявляє не функціонуючого дівчину-кіборга, яку він лагодить і нарікає АЛІТА. Вона нічого не пам'ятає про своє минуле, але володіє навичками бойових роботів.

Постановником "Бойового ангела" призначений Роберт Родрігес. Посильну допомогу йому буде надавати Джеймс Кемерон, який свого часу був змушений відмовитися від режисерського поста через зайнятість в іншому проекті. Головну роль виконає актриса Роза Салазар, знайома глядачам за фільмом "Той, що біжить в лабіринті 2: Випробування вогнем".
Переглядів: 784 | Додав: Elnino | Теги: Бойовий ангел, 20th Century Fox, фільм, новини, ПРЕМ'ЄРА, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |