RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 18 » Оголошена дата прем'єри другого сезону серіалу «Звіринець»
11:22
Оголошена дата прем'єри другого сезону серіалу «Звіринець»
Канал CBS оголосив літній розклад, а також дати прем'єр нових серіалів "BrainDead" і "American Gothic", а також другого сезону трилера "Звіринець". Про це повідомляє видання The Wrap.

Прем'єра серіалу "BrainDead", створеного Робертом і Мішель Кінг ( "Правильна дружина") відбудеться 13 червня о 22:00. Серіал є комедійним трилером, дія в якому розгортається в світі політики у Вашингтоні, округ Колумбія. У центрі сюжету перебуває Лорел (Мері Елізабет Уінстед), молода нова штатна співробітниця Конгресу США, яка виявляє дві речі: уряд перестав працювати, а жуки поїдають мізки членів Конгресу і штатних співробітників.

Новий містичний трилер "American Gothic" дебютує 22 червня о 22:00. Серіал виробництва Amblin Television розповість про бостонську сім'ю, яка робить Несамовите відкриття - хтось із їхнього середовища пов'язаний з сумно відомою низкою вбивств.



Хіт минулого літа, "Звіринець", повертається з другим сезоном 28 червня в 21:00. Розпочнеться серіал двогодинною прем'єрою.

У другому сезоні небезпека зростає, коли мутація тварин переходить у другу фазу, і вони починають нападати на інфраструктуру і створювати смертельні ситуації, щоб зробити планету непридатною для життя. Крім того, команда (Джеймса Вулфа, Крістен Конноллі і Нонсо Анозі) виявляє шокуючу мутацію, яка загрожує життю одного з них.
Переглядів: 691 | Додав: Elnino | Теги: Braindead, серіал, 2 сезон, Звіринець, American Gothic, новини, CBS, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |