RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 13 » Оголошена дата прем'єри другого сезону серіалу «Нарко»
23:47
Оголошена дата прем'єри другого сезону серіалу «Нарко»
Netflix оголосив дату прем'єри другого сезону серіалу "Нарко" і випустив короткий тизер. Як повідомляє видання The Wrap, кримінальна драма про колумбійського наркобарона Пабло Ескобара стартує для передплатників потокового сервісу по всьому світу о 12:01 2 вересня поточного року.

У тизері засновник Медельїнського кокаїнового картелю Пабло Ескобар загрозливо дивиться в камеру. На екрані три дати - 1 грудня 1949 року (день народження Ескобара), 2 грудня 1993 (дата смерті Ескобара) і 2 вересня 2016 року (дата прем'єри другого сезону серіалу) - змінюють один одного.

У серіалі, заснованому на реальних історіях сумнозвісних наркобаронів кінця 80-х з Ескобаром на чолі, розповідається про зусилля, що вживаються органами наркоконтролю по боротьбі з наркоторговцями, яка виливається в жорстоку і криваву бійню. У драмі показано взаємодію багатьох часом конфліктуючих один з одним сил - юридичних, політичних, військових, поліцейських і цивільних - в спробі встановити контроль над кокаїном, одним з найбільш важливих та цінних товарів споживання в світі.

Головні ролі виконують Вагнер Моура (Ескобар), а також Бойд Холбрук і Педро Паскаль в ролі реальних агентів ОБН Стіва Мерфі і Хав'єра Пенья.
Переглядів: 792 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2 сезон, Netflix, ескобар, Дата, Нарко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |