RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 8 » Оголошена дата прем'єри другого сезону «Людини у високому замку»
17:41
Оголошена дата прем'єри другого сезону «Людини у високому замку»
Потоковий сервіс Amazon оголосив дати прем'єр двох своїх нових драм "Goliath" (раніше "Процес") і "Good Girls Revolt", і дату прем'єри другого сезону серіалу "Людина у високому замку". Про це повідомляє видання Deadline.

Прем'єра юридичної драми "Голіаф" виконавчого продюсера і творця Девіда Е. Келлі, головні ролі в якій грають Біллі Боб Торнтон, Дуайт Йокам, Херолд Перріно, Олівія Тірлбі, Моллі Паркер і Марія Белло, відбудеться 14 жовтня 2016 року. Глядачам, образно кажучи, буде показана битва Давида і Голіафа в американській правовій системі 21-го року. Біллі Боб Торнтон грає адвоката, що випав з обойми і шукає спокутування. У нього тільки один шанс добитися справедливості в правовій системі, де правда стала товаром, а ваги правосуддя все частіше схиляються в бік багатих і могутніх.

Дія серіалу "Good Girls Revolt" за сценарієм виконавчого продюсера Дано Кальво розгортається в 1969 році, на початку руху за права жінок, коли група молодих жінок, які працюють в одному з найпопулярніших журналів у світі, просять, щоб до них ставилися по-чесному. Серіал дебютує 28 жовтня 2016 року.



Що стосується "Людини у високому замку", то його повернення на Amazon заплановано на 16 грудня 2016 року.
Переглядів: 1266 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Людина у високому замку, 2 сезон, датая, ПРЕМ'ЄРА, Amazon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |