RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 27 » Оголошена дата прем'єри четвертого сезону «Шерлока»
11:37
Оголошена дата прем'єри четвертого сезону «Шерлока»
Канал BBC оголосив дату прем'єри четвертого сезону серіалу "Шерлок" - повернення популярного британського шоу відбудеться 1 січня 2017 року. Прем'єрний епізод нового сезону носить назву "The Six Thatchers". Про це з посиланням на BBC повідомляє видання ComingSoon.

Четвертий і третій сезони серіалу розділяє проміжок в два роки. Нагадаємо, що 1 січня 2015 року шанувальникам драми був представлений спеціальний випуск "Шерлок: Мерзенна наречена", який був відзначений премією "Еммі 2016" в категорії "кращий телефільм".



Назва прем'єрного епізоду ( "Шість Тетчер", переклад "Favorite Movies") напевно є посиланням на розповідь Артура Конан Дойла "Шість Наполеонів", написаний орієнтовно в період з 1899 по 1904 рік і пізніше увійшов в серію "Повернення Шерлока Холмса". У літературному першоджерелі Холмс (Бенедикт Камбербетч) і доктор Ватсон (Мартін Фріман) розслідують серію злочинів, пов'язаних з розбитими гіпсовими зліпками бюста імператора Наполеона.

У новому сезоні, згідно із заявою BBC, "очікуються сміх, сльози, потрясіння, сюрпризи і незвичайні події". Знаменитий детектив повертається в Англію, а тим часом Джон і його дружина Мері (Аманда Аббінгтон) готуються вперше стати батьками.
 
Переглядів: 731 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Шерлок, 4 сезон, BBC, ПРЕМ'ЄРА, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |