RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 6 » Оголошена дата прем'єри 6 сезону «Американської історії жахів »
16:54
Оголошена дата прем'єри 6 сезону «Американської історії жахів »
Канал FX оголосив дати прем'єр трьох своїх серіалів, які вийдуть у вересні 2016 року. Перед тим, як глядачі почнуть кричати від страху при перегляді шостого сезону антології "Американська історія жахів", їм дадуть можливість посміятися, представивши на їх суд дві нові комедії: "Atlanta" і "Better Things".

Новий сезон "Американської історії жахів" Райана Мерфі і Бреда Фалчука стартує в середу, 14 вересня 2016 року в 22:00. Прем'єра створеної Дональдом Гловером комедії "Atlanta" відбудеться у вівторок, 6 вересня о 22:00. Оцінити перший епізод нового комедійного серіалу Памели Адлон "Better Things" можна буде у четвер, 8 вересня о 22:00. Про це з посиланням на FX повідомляє видання Entertainment Weekly.



Незважаючи на те, що інформації про майбутній шостий сезоні "Американської історії жахів" все ще немає, FX недавно опублікував нове лого до шостого сезону популярної телевізійної франшизи. Також актор Шайєнн Джексон, який дебютував в п'ятому сезоні "Готель", підтвердив свою участь в наступному сезоні.

 
Переглядів: 700 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Американська історія жахів, 6 сезон, дата прем'єра, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |