RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Жовтень » 3 » Офіційно Пірати Карибського моря перебираються в Австралію
14:07
Офіційно Пірати Карибського моря перебираються в Австралію
Кінокомпанія Disney нарешті визначилася з місцем і датою зйомок п'ятих «Піратів Карибського моря». Як повідомив DigitalSpy, новий фільм піратської франшизи зніматимуть в штаті Квінсленд, розташованому на північному сході материкової частини Австралії. Підготовчі роботи студія почне вже цього місяця, а саме виробництво картини стартує в лютому наступного року. 

Відзначимо, що Квінсленд не випадково отримав свою «роль» у майбутньому фільмі. Справа в тому, що уряд Австралії уклав «епохальну» угоду зі студією Disney на суму в $ 21,6 млн. Ці інвестиції в зйомки цілком виправдані, адже вони створять тисячі робочих місць і принесуть до місцевого бюджету Квінсленда близько $ 100 млн. Крім того, підвищиться туристична привабливість регіону, що теж важливо. 



Нагадаємо, що п'ята частина франшизи отримала назву «Мерці не розповідають казки». Режисерами нового фільму призначені норвежці Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг, які зняли в позаминулому році неймовірної краси фільм «Кон-Тікі». В якості продюсера стрічки знову виступить досвідчений Джеррі Брукхаймер («Самотній рейнджер»), а над сценарієм вже щосили трудиться Джефф Натансон («Впіймай мене, якщо зможеш»). Що стосується світової прем'єри картини, вона запланована на 7 липня 2017 року.
Переглядів: 529 | Додав: Elnino | Теги: Пірати карибського моря:Мерці не ро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |