RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 12 » Офіційно: ми побачимо юність Пітера Паркера
23:18
Офіційно: ми побачимо юність Пітера Паркера
В інтерв'ю журналістам Collider президент Marvel Кевін Файгі підтвердив інформацію про те, що в перезавантаженні франшизи «Людина-павук» буде показана юність Пітера Паркера.

«Поки ми не знаємо, якого віку виявиться новий виконавець цієї ролі, але самому Пітеру буде 15 або 16 років, - зазначив Файгі. - Про Людину-павука було знято вже п'ять фільмів, але при цьому за бортом кіносеріі залишилася маса цікавого. Справа не в лиходіях або персонажах другого плану, а в сторонах характеру самого Пітера Паркера. Він був хлопцем, який не міг вписатися в жодну компанію, а потім перетворився на балакучого героя в масці.

Якщо не помиляюся, в трилогії Сема Реймі Пітер закінчив школу в середині першого фільму, а в дилогії Марка Уебба його випускний був показаний вже на самому початку другої частини. Мені завжди подобалися ті сюжетні лінії оригінальних коміксів, в яких Паркер проводив час у стінах навчального закладу. Ми вирішили приділити їм особливу увагу. Пітер буде значно відрізнятися від інших мешканців кінематографічного всесвіту Marvel, що дозволить нам торкнутися питання про те, наскільки він унікальний на тлі інших супергероїв.



За останні тринадцять років глядачам вже двічі давали можливість дізнатися про те, як Пітер придбав свої здібності. Нам здається, що публіці не потрібно лише раз пояснювати природу його дару. У нас уже готовий дизайн костюма, який не буде схожий на ті, що ви могли бачити раніше. Наша версія буде нагадувати класичну Людину-павука ».



Перша поява Пітера Паркера в кіновсесвіті Marvel відбудеться у фільмі «Перший месник: Громадянська війна», який вийде в українйський прокат 6 травня 2016.
Переглядів: 654 | Додав: Elnino | Теги: Людина-павук 6, новини, фільм, юність, Кевін Файгі | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3599
Міні чат
200
Copyright © 2015 |