RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 22 » Новим "Зоряним війнам" передрікають старт в 500 мільйонів доларів
12:58
Новим "Зоряним війнам" передрікають старт в 500 мільйонів доларів
Фільм "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" може встановити абсолютний рекорд в касових зборах до кінця перших вихідних. Такий висновок зробили експерти ринку, думкою яких поцікавилося видання The Hollywood Reporter.
У Північній Америці, де сьомий епізод популярної франшизи буде випущений на 4500 екранах, його прем'єрні збори, найімовірніше, перевищать 200 мільйонів доларів, а світові можуть до кінця уїк-енду досягти 550 мільйонів доларів. Таким чином, буде покращено досягнення попереднього рекордсмена - фільму "Гаррі Поттер і смертельні реліквії: Частина 2", що заробив у свій час 483 млн доларів.

Впевненості експертам додає той факт, що в "прокатному вікні" "Зоряних воєн 7" немає порівнянних за масштабом кінопроектів. До того ж, фільм напевно продемонструє гарну витривалість в прокаті, що дозволить йому в найкоротші терміни подолати психологічно важливу позначку в один мільярд доларів. Фінальні збори картини, в тому випадку якщо вона сподобається глядачам, можуть досягти двох мільярдів доларів.



У фільмі знімалися Домналл Глісон, Оскар Айзек, Харрісон Форд, Керрі Фішер, Марк Хемілл, Адам Драйвер, Гвендолін Крісті, Енді Серкіс, Люпіта Ніонго, Пітер Мейх'ю та інші актори.
Переглядів: 463 | Додав: Elnino | Теги: старт, Зоряні війни: Епізод 7, новини, фільми | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |