RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 3 » Новий сценарист для «Тора: Рагнарека»
14:16
Новий сценарист для «Тора: Рагнарека»
Блокбастер «Тор: Рагнарек» отримав нового сценариста, про що повідомляє сайт The Hollywood Reporter. Так, черговий чорновий варіант триквела напише Стефані Фолсом. До слова, вона по рахунку всього лише третя жінка-сценарист, яку запросили в кінематографічний всесвіт Marvel. До цього Ніколь Перлман працювала над текстом «Вартових Галактики», і тепер вона ж разом з Мег ЛеФов трудиться над сценарієм «Капітана Марвел».

Що ж стосується Фолсом, «Рагнарек» стане для неї першою значимою роботою. Стефані є автором сценарію під назвою 1969: A Space Odyssey or How Kubrick Learned to Stop Worrying and Land on the Moon («1969: Космічна одіссея, або як Кубрик перестав хвилюватися і висадився на Місяць»), що потрапив в Чорний список кращих нереалізованих ідей Голлівуду .

До Фолсом над текстом триквела «Тора» встигли попрацювати Крістофер Йост і Крейг Кайл. Коли Marvel запросила Тайку Коена зайняти режисерське крісло блокбастера, інсайдери припустили, що фільммейкер також внесе правки в сценарій. Тепер повідомляється, що він буде тісно співпрацювати з Фолсом, щоб текст «Рагнарека» був готовий вчасно, а зйомки почалися вже в червні наступного року.



Поки немає достовірної інформації про сюжет «Рагнарека», але, враховуючи нещодавні висловлювання Кріса Хемсворта і Марка Руффало, глядачам варто чекати епічно сутичку між їх героями. Крім того, картина повинна закласти фундамент для «Війни нескінченності», а тому Халку і Тору навряд чи світить хеппі-енд.
Переглядів: 468 | Додав: Elnino | Теги: Стефані Фолсом, новини кіно, Тор: Рагнарек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |