RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 21 » Новий глава Sony Pictures урізав бюджет «Мисливців за привидами 3»
00:06
Новий глава Sony Pictures урізав бюджет «Мисливців за привидами 3»
Новий глава Sony Pictures Том Ротман, що прийшов на зміну звільненій після скандалу зі зломом серверів студії Емі Паскаль, розпорядився скоротити виробничий бюджет фільму "Мисливці за привидами 3". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Стверджується, що Паскаль схвалила витрати в розмірі 169 мільйонів доларів, з яких 14 мільйонів доларів повинні були бути виплачені одній Меліссі МакКарті і ще 10 мільйонів - постановнику Полу Фейгу. Змінити умови акторських контрактів новий керівник уже не міг, але розпорядився вишукати можливість зменшення бюджету до 154 мільйонів доларів.



Нагадаємо, що, крім МакКарті, в "Мисливцях за привидами 3" зніматимуться Крістен Уіг, Леслі Джонс і Кейт МакКіннон. Передбачається, що зйомки картини за сценарієм, який підготує Кеті Діпполд, яка працювала раніше в складі команди комедійного бойовика "Озброєні та небезпечні", пройдуть влітку 2015 року в Нью-Йорку.

У березні 2015 року було оголошено, що студія Sony Pictures організувала нову виробничу компанію під назвою Ghostcorps, керівниками якої стануть Айван Рейтман і Ден Ейкройд. У завдання підрозділу буде входити всебічний розвиток популярної франшизи і, можливо, зйомки більш "серйозної" версії "Мисливців".
Переглядів: 502 | Додав: Elnino | Теги: Мисливці за привидами 3, Sony Pictures, Том Ротман | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |