RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 6 » Новий фільм про Годзіллу встановив рекорд в Японії
15:45
Новий фільм про Годзіллу встановив рекорд в Японії
В Японії новий фільм про Годзіллу встановив ряд абсолютних рекордів. Зокрема, як повідомляє видання The Hollywood Reporter, його сукупні касові збори після чотирьох тижнів в прокаті перевищили 60 мільйонів доларів, що дозволило йому стати найуспішнішим ігровим проектом 2016 року.

Також завдяки успіху картини, загальна кількість квитків, проданих на сеанси фільмів про знаменитого монстра, перевищило 100 мільйонів штук, що також є новим рекордом для багатосерійних проектів, що виходили в національний прокат.



Фільм "Годзілла", ключові ролі в якому зіграли Сінья Цукамото і Сатомі Ішіхара, став 29-м за рахунком в популярній франшизі. Створенням образу монстра займалися ветерани японського кінематографа - дизайнер Махіра Маеда і скульптор Такаюкі Такео. За спецефекти проекту відповідав Шінджі Хігуті, який зняв повнометражну дилогію "Атака Титанів". Японські кінематографісти спочатку поставили перед собою завдання - перевершити голлівудських, у всякому разі в тому, що стосується фізичних параметрів Годзілли. Їх монстр на десять метрів вище того, що був продемонстрований глядачам у фільмі 2014 року.

Нагадаємо, що знаменита серія була розпочата в Японії в 1954 році, а нинішній "Годзілла" виявився першим японським фільмом циклу за останні 12 років.
Переглядів: 604 | Додав: Elnino | Теги: 2016, Годзілла, касові збори, Японія, новини, фільм, рекорд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |