RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Жовтень » 11 » Нові лиходії кіновсесвіту Warner Bros
13:57
Нові лиходії кіновсесвіту Warner Bros
Портал LatinoReview ділиться цікавими чутками про кінематографічний всесвіт студії Warner Bros. Режисер Зак Снайдер закінчує зйомки картини «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», готуючись вже найближчим часом приступити до роботи над «Лігою справедливості». Сценаристом блокбастера в липні був призначений Кріс Террі. 

З чуток, суперником команди супергерой в «Лізі справедливості» стане Брейніак. Перша поява одного з найвідоміших антагоністів всесвіту DС на сторінках коміксів відбулася в 1958 році. За відомостями інсайдерів, студія Warner Bros. також розглядала кандидатуру дарксайд, але вирішила представити цього лиходія глядачам в іншому проекті свого нового кіновсесвіту. Представники компанії поки утримуються від коментарів. 



Журналістам LR став відомий і попередній список членів команди «Загін Самовбивць». В групу суперлиходіїв в прийдешньому фільмі можуть увійти Блокбастер, Мультиплекс, Якулов, Майндбогглер, Капітан Бумеранг, Лисиця і Дедшот. Останні троє, за чутками, стануть лідерами команди антагоністів. Основним претендентом на режисерське крісло «Загону самогубців» вважається Девід Ейєр («Патруль»). 



Українська прем'єра «На зорі справедливості» запланована на 25 березня 2016 року.
Переглядів: 587 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул, Warner Bros, бетмен проти супермена, Ліга справедливості | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |