RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 3 » Нові чутки про перезавантаження «Людини-павука»
11:42
Нові чутки про перезавантаження «Людини-павука»
Портал Latino Review ділиться цікавими чутками про перезавантаження франшизи «Людина-павук». За відомостями інсайдерів, студії Sony і Marvel прийняли рішення відмовитися від усіх проектів, які перебували в роботі до укладання угоди про спільну опіку над Пітером Паркером. Серед них були спін-оффи про Венома, Зловісну шістку, тітоньку Мей і командіу супергероїнь.

Як повідомляється, перший фільм перезавантаженої франшизи може отримати назву «Грандіозна Людина-павук» (Spectacular Spider-Man), а його режисером планують призначити Дрю Годдарда («Хижа в лісі»), який вів роботу над «Зловісною шісткою». Українська прем'єра блокбастера запланована на 28 липня 2017 року. З чуток, в планах у Sony і Marvel знаходиться ціла трилогія, фільми якої будуть виходити на екрани щороку.

Стали відомі і нові чутки про сюжет картини. Сценаристи не хочуть повертатися до історії походження здібностей Пітера Паркера, а дія першого фільму трилогії розгорнеться в його шкільні роки.



Як повідомляється, в сценарії знайдеться місце для першого зіткнення Людини-павука зі Зловісною шісткою. Очікується також поява на екранах гостя з кіновсесвіту Marvel - Роберта Дауні-молодшого. Важливою частиною сюжету стане битва Пітера Паркера з Залізною людиною, за підсумками якої Тоні Старк зробить висновок про профпридатність юного героя для служби у складі Месників.



Таким чином, в двосерійному триквелі «Месників» Людина-павук може бути представлений глядачам в якості офіційного учасника знаменитої команди. Найближчим часом голлівудські студії приступлять до пошуків виконавця ролі Пітера Паркера, дебютна поява якого відбудеться в блокбастері «Перший месник: Громадянська війна». В український прокат цей фільм вийде 6 травня 2016.
Переглядів: 565 | Додав: Elnino | Теги: новини, фільм, Грандіозна Людина-павук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |