RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 13 » «Новеньку» продовжили на шостий сезон
21:07
«Новеньку» продовжили на шостий сезон
Канал Fox оголосив про продовження шоу "Новенька" на шостий сезон. Тепер серіал, який є найбільш рейтинговою комедією каналу, стане ще й найтривалішим. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Кожна комедія телемережі повинна прагнути до того, чого досягла Елізабет Мерівезер в" Новенькій "з її бравурними діалогами, винахідливою і дотепною грою всього акторського складу і захоплюючими сюжетними ходами, - сказав в заяві президент Fox Entertainment Девід Медден. - Серіал і сьогодні продовжує утримувати високу планку, і ми хочемо привітати "Новеньку" з тим, що серіал досяг в цьому році сотого епізоду, і ми з нетерпінням чекаємо нової захоплюючої глави з життя його героїв ".



П'ятий сезон "Новенької" стартував не восени, як зазвичай, а в міжсезоння, в зв'язку з вагітністю зірки шоу Зої Дешанель. Оскільки в сезоні не скорочувалася кількість епізодів, починаючи з 19 квітня аж до фінальної серії, яка вийде в ефір 10 травня, Fox транслюватиме по два епізоди комедії за раз.

Виробництвом комедії шоураннерів Бретта Баєра і Дейва Фінкеля займається 20th Century Fox Television. "Новенька" приєдналася до продовжених раніше на сезон 2016-2017 комедій "Бруклін 9-9" і "Остання людина на Землі".
Переглядів: 726 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Новенька, 6 сезон, Fox, новини, New Girl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |