RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 3 » Нова версія «Зоряного шляху» буде зніматися в Торонто
20:44
Нова версія «Зоряного шляху» буде зніматися в Торонто
Зйомки ребута "Зоряного шляху" будуть проходити в Торонто. Про це з посиланням на Television Studios повідомляє видання Variety.

Наприкінці 2015 року канал CBS повідомив про початок роботи над новою версією популярного в 60-і роки серіалу для своєї цифрової платформи CBS All Access. Прем'єра серіалу відбудеться на початку 2017 року. Перший епізод вийде на каналі CBS, а наступні будуть доступні для перегляду тільки на сервісі CBS All Access.

Студія CBS Television Studios ще не оголосила, які майданчики студії в Торонто будуть використовуватися для виробництва. Зйомки серіалу почнуться восени поточного року.



Нагадаємо, що творець "Ганнібала" Брайан Фуллер призначений виконавчим продюсером і шоураннером нового "Зоряного шляху". Разом з ним функції продюсерів розділять Алекс Куртцман ( "Зоряний шлях: Відплата") і Хезер Кадін ( "Області темряви"). Примітно, що свою кар'єру сценариста Фуллер почав в серіалах "Зоряний шлях: Далекий Космос 9" і "Зоряний шлях: Вояджер", і в цілому написав 22 сценарії до епізодів популярної науково-фантастичної франшизи.

Оголошено, що в новому "Зоряному шляху" з'являться нові герої, цивілізації і світи, будуть підняті і досліджені актуальні сучасні проблеми, що завжди було характерною рисою оригінального серіалу з початку його виходу в 1966 році. 8 вересня 2016 року франшиза відзначить свій п'ятдесятирічний ювілей.
 
Переглядів: 633 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2017, Торонто, новини, CBS, Зоряний шлях | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |