RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 8 » Ніна Добрев і Майкл Тревіно покидають «Щоденники вампіра»
11:32
Ніна Добрев і Майкл Тревіно покидають «Щоденники вампіра»
Як повідомляє інформаційний портал Deadline, в наступному, сьомому сезоні серіалу «Щоденники вампіра» (The Vampire Diaries) канал The CW недорахується пари головних героїв.



Першою, хто покидає шоу, стала Ніна Добрев, виконавиця ролі Олени Гілберт. Про це актриса оголосила в одній із соціальних мереж: «Я провела чудові вихідні з моєю родиною - командою" Щоденників вампіра ". На жаль, вони стали прощальними ... Я завжди знала, що історія Олени триватиме шість сезонів, і хотіла обмежитися цим. Але це не скасовує того факту, що за час зйомок я прожила з моєю героїнею ціле життя ».

Це ж джерело пише про те, що актриса відмовилася обговорювати новий контракт з босами каналу. Також їй була запропонована можливість повернутися в наступному сезоні в якості запрошеної зірки, але Ніна віддала перевагу остаточно покинути проект після закінчення її нинішнього контракту.



Заяву Добрев підтвердила Джулі Плек, шоураннер The Vampire Diaries: «Прощання з Ніною стало гіркою, але в той же час знаковою подією для всіх нас ... Вона розправила крила, щоб відправитися підкорювати нові вершини, в чому команда серіалу повністю її підтримує. Ми будемо сумувати, але все ж з радістю продовжимо розповідати історію братів Сальваторе та інших, вже улюблених глядачам героїв ».



Не тільки з Ніною Добрев шанувальники не побачаться в сьомому сезоні. Майкл Тревіно, який зіграв перевертня Тайлера Локвуда, залишає акторський склад серіалу. Однак є шанс, що Майкл все-таки порадує фанатів «Щоденників» епізодичною появою.

«Майкл був частиною" Щоденників вампіра "з самого першого знімального дня. І хоча він, як і Ніна, незабаром почне відкривати для себе нові горизонти, ми все ж сподіваємося знайти спосіб якимось чином залишити Тайлера в шоу », - прокоментувала відхід актора Плек.



Також стало відомо, що Іен Сомерхолдер і Пол Уеслі вже підписали контракти на участь у наступному розділі вампірської історії, а це означає, що брати Сальваторе залишаться з глядачами ще як мінімум на один рік.
Переглядів: 1197 | Додав: Elnino | Теги: Ніна Добрев, новини, Майкл Тревіно, 7 сезон, щоденники вампіра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |