RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 17 » Ніл Бломкемп представив нову ілюстрацію до фільму про Чужих
09:48
Ніл Бломкемп представив нову ілюстрацію до фільму про Чужих
Південноафриканський режисер Ніл Бломкемп представив на своїй офіційній сторінці в Instagram новий концепт-арт до свого майбутнього фільму, присвяченому ксеноморфам.

На малюнку зображена Еллен Ріплі, капрал Хікс і кілька інших героїв, один з яких одягнений у важкий захисний костюм. "" Чужий "потихеньку рухається. Мені подобається цей проект", - свідчить підпис під ілюстрацією.



Нагадаємо, що фільм з умовною назвою "Чужий 5" буде заснований на власних ідеях Бломкемпа, які він представив керівництву студії 20th Century Fox на початку 2015 року. Концепти справили враження на керівництво студії, і воно погодилося фінансувати картину. Очікується, що її сюжет проігнорує третю і четверту частини франшизи, і в центрі історії знову опиняться головні герої фільму "Чужі". Режисер неодноразово підкреслював, що його історія не буде перетинатися з "Прометеєм" Рідлі Скотта.

Свою участь у проекті підтвердили і виконавиця ролі Еллен Ріплі Сігурні Уівер, і Майкл Бьєн, який зіграв в "Чужих" капрала Хікса. Знімальний графік офіційно не уточнювався, але, за деякими даними, Бломкемп планує приступити до зйомок вже в кінці літа 2015 з прицілом на прем'єру в другій половині 2017 року.
 
Переглядів: 614 | Додав: Elnino | Теги: Ніл Бломкемп, Чужий 5, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |