RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 12 » Ніл Бломкамп знайшов заміну відкладеному «Чужому 5»
00:33
Ніл Бломкамп знайшов заміну відкладеному «Чужому 5»
Стало відомо, чим займається південноафриканський режисер Ніл Бломкамп, що залишився не при справах після того, як виробництво проекту його мрії з робочою назвою "Чужий 5" було відкладено на вимогу Рідлі Скотта на невизначений термін.

Як повідомляє видання Deadline, студія FOX підрядила Бломкемпа екранізувати науково-фантастичний роман письменника Томаса Світерлітча під назвою "The Gone World".Примітно, що на момент написання даної замітки твір ще не було видано, але великі голлівудські студії вступили в конкурентну боротьбу за права на його екранізацію. Сюжет екранізації не уточнюється, лише повідомляється, що це буде процедурал про подорожі в часі. Терміни робіт і можливий прокатний графік поки не уточнюються.

Нагадаємо, що Бломкемп планував приступити до створення нового фільму, який повинен був стати прямим розвитком франшизи "Чужий". Передбачалося, що картина буде заснована на власних ідеях режисера, а головними дійовими особами стануть лейтенант Елен Ріплі і капрал Дуейн Хікс.



Однак студія FOX воліла заморозити цей проект, щоб дати можливість Рідлі Скотту зняти продовження його фантастичного фільму "Прометей". Чи повернеться Бломкемп до виробництва "Чужого 5" поки невідомо.
Переглядів: 482 | Додав: Elnino | Теги: Ніл Бломкамп, The Gone World, новини, Чужий 5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |