RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 17 » Ніколас Кейдж отримав роль в новому трилері
14:25
Ніколас Кейдж отримав роль в новому трилері
Портал Variety ділиться інформацією про те, що Ніколас Кейдж виконає одну з головних ролей у трилері Exit 147. Продюсерські функції проекту візьмуть на себе Ленні Бекерман, Адріан Політовскій, Карл Річардс, Джейсон Майкл Берман і Кеті Шульман.

Фільм, сценарій до якого написав Тревіс Міллою, розповість історії трьох різних людей, чиї життя дивним чином переплелися, коли вони стали учасниками жорстоких ігор розуму ... Кейджу дісталася роль поліцейського з збоченим почуттям справедливості. Разом з ним в ігри розуму будуть залучені жінка, яка намагається втекти від жорстокого чоловіка, і злочинець, заарештований тим самим поліцейським. Робота над проектом почалася ще в 2013 році, і в той час на головну роль претендував Тейлор Кітч.

«Такі історії з'являються раз на сотню років. Я невимовно радий можливості знову попрацювати з чудовим актором Ніколасом Кейджем. У новому фільмі мені подобається те, що тут сплетені воєдино похмурість розповіді і дотепний гумор », - зазначив режисер проекту Майк Фіггіс.



Фіггіс вже працював з Кейджем на зйомках драми «Покидаючи Лас-Вегас». За роль голлівудського сценариста-алкоголіка, який напивався до смерті в Лас-Вегасі, актор в результаті отримав премії «Оскар» і «Золотий Глобус».
Переглядів: 579 | Додав: Elnino | Теги: Ніколас Кейдж, новини, фільм, Exit 147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |